Meubelbeslag

TIOMOS

TIOMOS *Nieuw
De nieuwe toonaangevende scharnier-generatie!
Klik op de afbeelding om het complete overzicht van voordelen te bekijken.

 scharnier TiomosReeds meer dan zestig jaar staat Grass voor kwaliteit van meubelbeslag. Grass wordt terecht een van de belangrijkste en vooraanstaande producenten genoemd. Sinds vijf jaar is Grass als onderneming een onderdeel van de Würth-Groep en vanaf 2009 wordt het Grass meubelbeslag assortiment ook door Würth gevoerd.

Grass heeft de maatstaven voor het hedendaagse comfort mede gestalte gegeven. Meubels in keukens, woonkamers en badkamers kenmerken zich met eigenschappen die enkele jaren geleden nog niet bestonden. Zo is Grass dé pionier op het gebied van greeploze meubeloplossingen dankzij mechanische, elektrische en elektronische openingsmogelijkheden.

Ook was Grass enorm innovatief bij de ontwikkeling van gedempte geleiders en scharniersystemen. Deze comfortabele eigenschappen zijn in de huidige kwaliteitsmeubels niet meer weg te denken. De dubbelwandige ladensystemen Nova Pro en Dynamic XP voldoen aan de hoogste kwaliteit op het gebied van loopeigenschappen en stabiliteit. Bovendien geeft het nieuwe design Agantis XP nog meer mogelijkheden om uw vakmanschap gestalte te geven.


Onzichtbare kwaliteit, onderbouw ladegeleiders Interwood en Dynamic NT

Hoogste kwaliteit en productiviteit plus bijzondere diensten voor de vakmanschap

Bij Würth zeggen we: “Vakmanschap inspireert”. En dat is ook een van de voornaamste doelen van het nieuwe partnerschap tussen Würth en Grass. Naast de vele voordelen voor de consument heeft het meubelbeslag van Grass ook talrijke voordelen voor de vakman.

Grass zorgt ervoor dat u zo geoptimaliseerd mogelijk het beslag kunt verwerken door een aanzienlijke reductie in montagetijd van laden, deuren, bovenkasten etc. De efficiëntie wordt bovendien enorm verhoogd door de vele verschillende gereedschapsloze instellingen. Ook biedt Grass een scala aan montagehulpmiddelen zoals boormallen en andere verwerkingsapparatuur.

Tel bij bovenstaande diensten nog de services van Würth op, zoals het dagelijkse persoonlijke contact met de vertegenwoordiger die fungeert als “partner” en voorraadbeheerder . U zal nu beseffen wat wij bedoelen met Grass en Würth, samen betekenen we meer voor u.

Designing Emotions:
DWD-XP Agantis combineert de voordelen van de bekende Dynamic-XP ladegeleider met een tijdloos design. DWD-XP Agantis kenmerkt zich door de degelijke elegante lijnen en dynamische vorm

Productinformatie
Product Info Map 12_004900


 

Het Klassieke design en de hoogste functionaliteit inspireren de consumenten én het vakmanschap. Het nieuwe scharnierprogramma Nexis.

Productinformatie
Product Info Map 12_000600
Product Info Map 12_000601

ILLUXO het lichtsystem voor Nexis Click-on

Productinformatie
Product Info Map 12_000928