.
HELAAS DEZE WORKSHOP IS VOL
.


22 november 2012
Workshop IKEBANA, Japanse bloemsierkunst.
De tijd : 13.30 -16.30
Kosten: € 24,50

Hundertwasser toonde al op jonge leeftijd zijn belangstelling voor de natuur. Hij verzamelde als kind gedroogde bloemen en had een uitgesproken fascinatie voor Japanse stoffen. Voor zijn kunstwerken maakte hij soms gebruik van Japans rijstpapier als drager. Hundertwasser was gedurende enige tijd getrouwd met een Japanse kunstenares en woonde destijds in Japan. Deze interesse voor de natuur en Japan ziet men terug in de kunstwerken van Hundertwasser.

Naar aanleiding van Hundertwassers interesse in de natuur en in Japan, organiseert Kunstlocatie Würth de workshop IKEBANA, Japanse bloemsierkunst. Deze workshop wordt gegeven door Dini Bastiaanssen. Zij behoort in Nederland tot de hoogst opgeleide docenten (Sogetsuschool, moderne stijl).

De middag biedt een kennismaking met Ikebana. Uiteraard mag iedereen de schikking mee naar huis nemen voor de feestdagen. De middag zal geheel worden verzorgd door Kunstlocatie Würth.

De kosten hiervoor zijn € 24,50 p.p.
Hiervoor krijgt men de introductie Ikebana, materiaalkosten, creatieve workshop, koffie / thee en feestelijke zoetigheden.

Er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar, dus reageer snel! (vol=vol)
Reserveren kan bij de museumcoördinator: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Of op telefoonnummer 073-6291552

 


Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in.