Beste kunstliefhebber,

Kunstlocatie Würth ‘s-Hertogenbosch opent nieuwe verrassende tentoonstelling.
Op 23 februari jl. werd onder veel belangstelling de tentoonstelling OOG in OOG, mijn eeuw, mijn stad geopend met aquarellen uit de verzameling Würth en het stadsproject OOG Den Bosch i.s.m. Stichting Nieuwe Helden.

Vrijdag 4 april werd de testinstallatie van het OOG, dat deel uitmaakt van het stadsproject dat in september zal starten, op het terras van Würth Nederland BV geopend door burgemeester Rombouts.
Voor meer informatie en persartikelen kunt u onze website raadplegen.

Oog Den bosch


Vacature vrijwilliger gastvrouw / -heer Kunstlocatie Würth
Kunstlocatie Würth ziet met belangstelling uit naar vrijwilligers

Organisatie
Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep. De Würth-Groep is met haar kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, wereldwijd marktleider.
De opbouw van de Würth-Groep is het levenswerk van Professor Dr. h.c. mult. Reinhold Würth. Binnen 50 jaar ontwikkelde Reinhold Würth uit een klein familiebedrijf een internationaal handelsconcern met meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen. Heden ten dage is Würth marktleider op het gebied van de bevestigings- en montagetechniek en levert meer dan 100.000 producten aan ca. 3 miljoen klanten.

Würth Nederland B.V. werd op 1 maart 1962 opgericht en was de eerste buitenlandse vestiging van de Würth-Groep. Inmiddels heeft Würth Nederland B.V. 574 medewerkers in dienst. Een buitendienstorganisatie van gespecialiseerde medewerkers houdt contact met alle klanten.

Kunst en cultuur
Al jaren voelt de Würth-Groep zich nauw verbonden met kunst en cultuur. Uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen en om kunst dichter bij de mensen te brengen liet professor Dr. h.c. mult. Reinhold Würth kunst en cultuur als deel van de bedrijfscultuur in het concern integreren.

In de zestiger jaren van de vorige eeuw begon Reinhold Würth met het verzamelen van moderne en hedendaagse kunst wat uiteindelijk leidde tot één van de grootste en belangrijkste bedrijfsverzamelingen van Europa. Tegenwoordig omvat de verzameling Würth 16.000 kunstwerken; schilderijen, sculpturen en grafiek. De werken worden tentoongesteld in eigen musea en wereldwijd beschikt het concern inmiddels over 15 Würth kunstmusea en –dependances.

Met de opening van Kunstlocatie Würth in 2002 in het nieuwe bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in
’s-Hertogenbosch, is een begin gemaakt met de integratie van kunst en cultuur bij Würth Nederland B.V. Kunstlocatie Würth is 6 dagen per week geopend en is gratis toegankelijk voor het in kunst geïnteresseerde publiek.

Graag willen wij ons team van vrijwilligers uitbreiden. Per direct zoekt Kunstlocatie Würth bekwame vrijwilligers die zich in willen zetten als

Gastvrouw / - heer
Taken:
Ontvangst van bezoekers
Introductie geven over de onderneming Würth en de lopende tentoonstelling
Kunstshop + kassa
Aanspreekpunt voor bezoekers en schoolbezoeken
U bent / heeft:
U heeft een grote affiniteit met kunst
U beschikt over goede sociale vaardigheden
U heeft een representatieve uitstraling
U heeft een gastgerichte instelling
U bent tenminste 1 dagdeel per week beschikbaar en 1 dagdeel op zondag in de maand.
U bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken

Kunstlocatie Würth behoudt zich het recht toe een verklaring van goed gedrag op te vragen.
Kunstlocatie Würth staat voor: Een inspirerende omgeving en een prettige en sociale groep collega’s / vrijwilligers. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u een schriftelijke motivatie sturen naar:
Brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
Museumleiding Kunstlocatie Würth


ga Nieuws - ga Rondleidingen - ga Educatie - ga Kinderateliers - ga Evenementen - ga Facebook

Met vriendelijke groet,

Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
T +31-73-6291552
W www.wurth.nl/kunstlocatie

U uitschrijven