Speciale rondleiding bij kunstlocatie Würth. Schrijf je nu in!                                                    Bekijk deze mail online


 
 

NIEUWSBRIEF

Aug/sept 2017

KUNSTLOCATIE WÜRTH IS DEELNEMER VAN KUNSTNACHT XL

In de Kaaihallen, op het terrein van de Tramkade Den Bosch, zullen werken worden getoond van Paul van Amelsvoort. Bijzondere sculpturen gemaakt van o.a. Würth materialen. Bestel nu uw tickets op: http://bit.ly/2iwBNUt Wij zien u graag op 30 september! 


INDIVIDUELE RONDLEIDING KUNSTLOCATIE WÜRTH

Let op! Hij komt er weer aan.. De rondleiding door de tentoonstelling ‘Stille Dialoog – met kunstwerken uit de Verzameling Würth’ voor € 5.- p.p.

Op zondag 10 september zal één van de deskundige en enthousiaste rondleidsters van Kunstlocatie Würth u meenemen langs kunstwerken van o.a. Buffet, Christo, Jacobsen, Lüpertz en vele andere.

Interesse? Klik dan hier voor meer informatie en inschrijven.


 


DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN!


Wist u dat Kunstlocatie Würth ook een educatief programma (gratis!) aanbiedt aan leerlingen uit het basis -, voortgezet EN speciaal onderwijs?

Het educatieteam van Kunstlocatie Würth ontvangt iedere maand honderden leerlingen. Voor het Speciaal Onderwijs wordt er een programma op maat gemaakt in overleg met de docenten. Kijk voor meer informatie op onze website en meld u aan voor het educatieve programma!

> > Kijk hier voor details en aanmelden

 


 


      

   
Facebook pagina van Kunstlocatie Würth.
Like nu onze facebook-pagina voor meer informatie over leuke activiteiten, acties en evenementen!
https://www.facebook.com/KunstlocatieWurth/

Met vriendelijke groet,

Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
T +31-73-6291552
W www.wurth.nl/kunstlocatie

U uitschrijven