Workshop sieraden & accessoires à la Hundertwasser

Op 26 juli kunt u in Kunstlocatie Würth deelnemen aan de bijzondere workshop ‘sieraden en accessoires maken à la Hundertwasser’.

Onder begeleiding van mevrouw Zachariasse, lid van het educatieteam van Kunstlocatie Würth, maakt u een object naar keuze. Dat kan een kralenarmband, een sleutelhanger, een broche of flessenstop zijn in bijvoorbeeld de stijl van Hundertwasser.

Er zal worden gewerkt met cane, klei, dat een mooi decoratief resultaat geeft. Het sieraad of accessoire zal direct worden gebakken en kunt u aan het einde van de workshop mee naar huis nemen.

Tijdens de workshop wordt u voorzien van koffie/thee en versnapering en tijdens de afbakperiode van de objecten zal er een borrel zijn (in de prijs inbegrepen).

Interesse? Neem uw vriendin, zus, dochter of collega gezellig mee! Maar wees snel met reserveren want er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar.

Inschrijven kan tot en met donderdag 19 juli.
Reserveren kan bij de museumcoördinator: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl

Of op telefoonnummer 073-6291552

Datum: 26 juli
Tijd: 13.00 – 16.30 uur, inclusief ca. 30 minuten baktijd.
Locatie: Kunstlocatie Würth, educatielokaal
Kosten: € 24, 50 p.p.


PERSBERICHT
’s-Hertogenbosch, 18.06.2012

Wegens succes heeft Kunstlocatie Würth de tentoonstelling Hundertwasser – De mens en zijn omgeving – verlengd tot en met 13 januari 2013.

De tentoonstelling trok tot de oorspronkelijke einddatum van 6 mei 13.000 bezoekers. Het is hiermee één van de best bezochte tentoonstellingen die Kunstlocatie Würth sinds de opening in 2002 op bedrijvenpark De Brand heeft gehad.

Met name de aanvragen voor rondleidingen voor volwassenen en het kosteloze educatieve programma voor het primair en voortgezet onderwijs waren erg populair. Met de verlenging van de tentoonstelling is ook het programma voor het Würth Kinderatelier uitgebreid en kunnen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar op verschillende zondagen in het jaar deelnemen aan de creatieve workshops.

Tevens wordt de evenementenkalender aangevuld met creatieve en informatieve bijeenkomsten voor jong en oud. www.wurth.nl/kunstlocatie

Nieuws - Rondleidingen - Educatie - Kinderateliers - Evenementen

 

Met vriendelijke groet,

Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
T +31-73-6291552
@ brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl
W www.wurth.nl/kunstlocatie

U uitschrijven