NIEUWSBRIEF KUNSTLOCATIE WÜRTH

Maart 2016

Opening nieuwe tentoonstelling Waanzin en Werkelijkheid
Werken uit de Rabo Kunstcollectie en de Verzameling Würth.

Meer dan 200 enthousiaste genodigden woonden op 6 maart jl. de opening van de tentoonstelling Waanzin en Werkelijkheid bij in Kunstlocatie Würth. Mevrouw Julienne Straatman van Stichting Jheronimus Bosch 500 plaatste als hoofdgastspreker de tentoonstelling in de context met Jheronimus Bosch. Verily Klaassen, hoofd Rabo Kunstzaken en Brigitte Hoppenbrouwers, museumleiding Kunstlocatie Würth, spraken over de bedrijfsverzamelingen.

Ook werd er die middag voor kinderen een feestelijke workshop georganiseerd. De tentoonstelling kwam tot stand in nauwe samenwerking met Rabobank Nederland. In deze tentoonstelling worden ruim 80 moderne en hedendaagse kunstwerken uit de Rabo Kunstcollectie en de Verzameling Würth verbonden met de visionaire werken van Jheronimus Bosch.
Fotograaf: Marlinde Andersson

 

Opening Bosch Open Expo

Van zondag 20 maart tot en met 20 juni zijn er in Kunstlocatie Würth 7 kunstwerken van kunstenaars te zien die deelnemen aan de Bosch Open Expo.

Bosch Open Expo is een unieke tentoonstelling die is samengesteld op basis van open inschrijving. Jong talent, gearriveerde professionals en amateurs konden werk insturen waarvan zij van mening zijn dat het goed past in de slagschaduw van de grote Jheronimus Bosch tentoonstelling. Een deskundige jury maakte in november 2015 een selectie uit 700 kunstwerken.


Educatie-nieuws!

Er is weer een nieuw educatieprogramma voor scholen (regulier en speciaal onderwijs) beschikbaar! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 073 – 629 15 52 of houd de website en volgende nieuwsbrief in de gaten!

Wij verwelkomen u graag in Kunstlocatie Würth!

 
   

 

Met vriendelijke groet,

Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
T +31-73-6291552
W www.wurth.nl/kunstlocatie