Feest! Kunstlocatie Würth ontvangt 100.000e bezoeker!                                                                  


 
   
UITNODIGING       Mei 2018
 


FEEST! Kunstlocatie Würth heeft haar 100.000ste bezoeker ontvangen!
Sinds de opening van de kunstdependance in 2002 ontvingen we afgelopen week de 100.000ste bezoeker!

En dat gaan we ook met ú vieren:
Op zondag 27 mei zullen er rondleidingen voor volwassenen en een workshop voor kinderen worden georganiseerd én wij trakteren! Geef u vóór 24 mei op. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Vol=helaas ook echt vol. Deelname is gratis!

  
KUNSTLOCATIE WÜRTH ONTVANGT 100.000ste BEZOEKER!


3e van links (met bord 100.000ste bezoeker) is Mevrouw Zegers

‘s-Hertogenbosch, 08.05.2018 – Kunstlocatie Würth ’s-Hertogenbosch verwelkomde haar 100.000ste bezoeker. Dinsdag bezocht mevrouw Zegers samen met vriendinnen de tentoonstelling  ‘Gunter Damisch – deel van het geheel –
met kunstwerken uit de Verzameling Würth’.


Niets vermoedend liepen zij de kunstdependance binnen om de onlangs geopende tentoonstelling te bewonderden. Brigitte Hoppenbrouwers, museumleiding Kunstlocatie Würth, verraste mevrouw Zegers met de mededeling dat het een bijzondere middag was, want mevrouw was de 100.000ste bezoeker van Kunstlocatie Würth sinds de opening in 2002! Met groot enthousiasme en blij verrast nam zij de catalogusbundel met daarin een groot overzicht van kunstwerken uit de verzameling Würth in ontvangst. Naast de eer, de bloemen en de grote catalogus, ontving mevrouw Zegers ook een tegoedbon voor een gratis rondleiding voor maximaal 15 personen.

De dames bleken trouwe bezoekers van Kunstlocatie Würth te zijn: veel tentoonstelling hadden zij gezien sinds de opening in 2002. Met name de kunstwerken van Christo en Jeanne-Claude en Gunter Grass waren hen bijgebleven. Sommige tentoonstellingen bezochten ze zelfs 4 keer, steeds met andere familieleden en vrienden.

Om het heuglijke feit van de 100.000ste bezoeker met u te vieren, kunt u via de website van Kunstlocatie Würth inschrijven voor een gratis kinderworkshop en rondleiding voor volwassenen. Beide zullen worden georganiseerd op zondag 27 mei 2018 in Kunstlocatie Würth. I

Activiteiten bij Kunstlocatie Würth
Bij elke tentoonstelling is het mogelijk een rondleiding te boeken en in het verlengde van elke tentoonstelling wordt een educatief programma ontwikkeld voor het basis- en speciaal onderwijs. Alle activiteiten voor het onderwijs biedt Kunstlocatie Würth gratis aan. De tentoonstelling is gratis toegankelijk van zondag tot en met vrijdag, van 11.00 – 17.00 uur.
Voor meer informatie: www.wurth.nl/kunstlocatie


   
                   
 

Met vriendelijke groet,

Kunstlocatie Würth
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch


Op onderstaande data is de kunstlocatie gesloten:

  • 20 en 21 mei 2018 gesloten i.v.m. Pinksteren
 
.